Duo rolgordijnen: prachtige raamdecoratie tegen een betaalbare prijs
Read Time:1 Minute, 53 Second

Duo rolgordijnen: prachtige raamdecoratie tegen een betaalbare prijs

0 0

Helemaal uitgekeken op je interieur? Zin in nieuwe, frisse kleuren en een andere uitstraling in je woonkamer? Nieuwe raamdecoratie geeft meteen een heel andere sfeer en is één van de meest betaalbare manieren om een nieuwe boost aan je inrichting te geven. Kies je voor duo rolgordijnen? Dan kies je voor een elegante en functionele oplossing.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn dé hit in raamdecoratie voor 2024. Een andere naam voor een duo rolgordijn is een multishade of roljaloezie. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar kunnen schuiven. Het is eigenlijk vitrage en rolgordijn ineen, met een laag doorzichtige stof en een laag niet-doorzichtige stof die ten opzichte van elkaar bewogen kunnen worden. Zo kun je door het rolgordijn te bedienen de lichtinval in je huis aanpassen. Je kunt al het licht van buiten naar binnen laten, maar ook je kamer helemaal verduisteren. Je kunt je privacy optimaal beschermen door inkijk te beperken, maar wel voldoende licht naar binnen te laten vallen. Kortom: duo rolgordijnen staan voor flexibele raamdecoratie met een chique uitstraling.

Duo rolgordijnen op maat

Je kunt duo rolgordijnen natuurlijk in de standaard maten krijgen, maar het is verstandig je rolgordijnen op maat te laten maken. Je weet dan zeker dat ze exact passen. Dat maakt de bediening probleemloos en de lichtinval precies zoals jij wil: er komt geen licht door kieren en spleten. Maar juist wanneer je bijvoorbeeld kiep- of draairamen hebt, dan is het op maat laten maken helemaal een ideale oplossing. Een ander voordeel van maatwerk is dat je meer mogelijkheden hebt dan in de standaarduitvoering: je kunt meer modellen, materialen en kleuren combineren.

Duo rolgordijn: van woonkamer tot slaapkamer

Door hun elegante uitstraling zijn duo rolgordijnen ideaal voor je woonkamer, maar ook voor andere ruimtes in je huis zijn ze geschikt. Laat je je duo rolgordijn verduisterend op maat maken, dan heb je een prachtige oplossing voor je slaapkamer. Het verduisterende materiaal houdt vrijwel alle licht tegen. De speciale verduisterende duo rolgordijnen hebben brede banen en een stevige onderlat om het licht zo goed mogelijk buiten te houden. Ook voor andere ruimtes in je huis kun je speciale duo rolgordijnen samenstellen, zoals voor je keuken of badkamer.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie