Comfortabel de winter door
Read Time:2 Minute, 7 Second

Comfortabel de winter door

0 0

Veel mensen houden enorm van de zomer. Alles lijkt in die tijd wat rust te vinden en het weer is lekker warm. Maar nu is de herfst aangebroken en als ik om mij heen luister, hoor ik dat veel mensen ook gek zijn op dit seizoen. Toch zijn zij we bijna bij de winter en zit niemand echt te wachten op het koude weer. Gelukkig kun je met deze kledingtips warm het koudste seizoen door. Lees je mee?

Goed spul voor buiten…

Buiten is het koud. Dus wanneer je naar buiten gaat, is het belangrijk dat je je goed inpakt. Met een dun goedkoop jasje lukt dat bijna niet. Dan moet je veel lagen over elkaar aantrekken. Als er iets is waar je dit seizoen in moet investeren, dan is het wel een goede winterjas en stevige schoenen. Op die manier houd je je lichaam in de koudste situatie, namelijk buiten, lekker warm.

…en voor binnen

Uiteraard wil je binnen ook geen kou lijden en je wilt wellicht ook niet maar blijven stoken. De energiekosten zijn immers al hoog genoeg. Gelukkig kun je met warme kleding van goede kwaliteit al een heel eind komen. denk bijvoorbeeld aan een fijne trui of warme heren vesten. Deze vesten kan je makkelijk met iedere outfit combineren en trek je weer uit als het je toch te warm wordt. Dat is makkelijk en praktisch, en daarnaast ziet het er goed uit. Wie zei dat stijl en comfort niet samengaan, had het duidelijk mis!

Truien, broeken en shirts

Verder hebben we uiteraard ook gewoon een andere kledingkast als het op de winter aankomt, in vergelijking met de zomer. Merk jij dat je het toch regelmatig koud hebt? Kijk dan naar de items die je vaak draagt en de kwaliteit hiervan. Sommige stoffen laten bijvoorbeeld makkelijk lucht door en dat is in de warmere tijden erg fijn maar in de winter is het vooral ongemakkelijk omdat de koude lucht ook zijn weg naar je huid vindt door de stof heen.

De accessoires maken het af

Als laatste willen we er in de winter natuurlijk ook stijlvol uitzien. Dat geldt voor ieder seizoen. Met mooie kledingstukken van goede kwaliteit, waar jij je goed in voelt, is dat bijna een gegeven maar de accessoires maken de outfit helemaal af. Bijvoorbeeld met een mooie riem of een mooi horloge. Zo wordt het allemaal één geheel en dat ziet er goed uit. Je kan vaak dezelfde accessoires voor meerdere outfits gebruiken, zo creëer je jouw eigen signature look.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie